martes, 24 de abril de 2012

Exposició al CENTRE CÍVIC CAN DEU


Les dues primeres persones que facin check-in a la inaguració de 20 h a 22 h els hi regalaré una il.lustració. Ens veiem allà!
 
Las dos primeras personas que hagan check-in en la inaguración de 20 h a 22 h les voy a regalar una il.lustración. Nos vemos allí!

The first two people who do check in at the opening of 20 to 22 h they regalaré an illustration.  
See you there!

martes, 17 de abril de 2012

Exposició Arts Santa MònicaParticipo conjuntament amb alumnes de La Llotja a la tercera edició de la fira del llibre d'art i disseny Arts Libris per aquest Sant Jordi.


Participo conjuntamente con alumnos de La Llotja a la tercera edición de la feria del libro de arte y diseño Arts Libris para este Sant Jordi.

Participated along with students at La Llotja to the third edition of the Book Fair Art and Design Arts Libris for this Sant Jordi.

jueves, 5 de abril de 2012

Exposició al CCCB

Aquest any estic a la secció de joves il.lustradors de la expo de Món Llibre de Barcelona juntament amb Dídac Campano, Fernando García-Sotoca, César Samaniego, Gemma Capdevila, Mònica Estrada, Laia Domènech i Carla Serrat.

Este año estoy en la sección de jóvenes ilustradores de la expo Món Llibre de Barcelona junto a Dídac Campano, Fernando García-Sotoca, César Samaniego, Gemma Capdevila, Mònica Estrada, Laia Domènech i Carla Serrat.

This year I am in the youth section of the expo illustrators Món Llibre in Barcelona with Dídac Campano, Fernando García-Sotoca Cesar Samaniego, Gemma Capdevila, Monica Estrada, Laia Doménech i Carla Serrat.

Insignia identificativa de Facebook

Mi lista de blogs