Interviews/Articles

 ARTICLE SOBRE EL GRAN LLIBRE DELS SOMNIS

 http://www.boolino.es/es/blogboolino/articulo/cuentos-para-sonar/


ARTICLE AL SETMANARI TORELLÓ
ENTREVISTA A L'ELEFANT TROMPETAJa han publicat l'entrevista que em van fer en aquest bloc dedicat als més menuts i que porta la Meritxell, dir que ha estat molt interessant, i agraïr-li i donar-li ànims per la feina i el temps que hi dedica amb aquest mitjà que aporta molt bona informació, gràcies i felicitats per tot!


Ya han publicado la entrevista que me hicieron en este blog dedicado a los más pequeños y que lleva la Meritxell, decir que ha sido muy interesante, y agradecerle y darle ánimos por el trabajo y el tiempo que dedica a este medio que aporta muy buena información, gracias y felicidades por todo!


You have posted an interview I did on this blog devoted to the smaller and carries the Meritxell, say it was very interesting, and thank him and encourage him to work and time spent on this medium provides very good information thanks and congratulations!

You can see it in http://blocs.gracianet.cat/lelefant_trompeta/
 
ARTICLE A MORIR DE FRÍO
Us deixo l'enllaç que van publicar els joves companys de Morir de frío sobre la meva exposició de Can Deu, Morir de frío és un projecte molt interessant que vol aportar reflexió sobre la creació, l’art i la cultura i és una plataforma de difusió i crítica contemporània.
Gràcies per tot Blai, enhorabona per la feina i molta sort.


Os dejo el enlace que publicaron los jóvenes compañeros de Morir de frío sobre mi exposición de Can Deu, Morir de frío es un proyecto muy interesante que quiere aportar reflexión sobre la creación, el arte y la cultura y es una plataforma de difusión y crítica contemporánea.

Gracias por todo Blai, enhorabuena por el trabajo y mucha suerte.

Artículo de la expo

I leave the link published young fellow die of cold exposure on my Can Deu, die of cold is a very interesting project that would bring discussion on the creation, art and culture and is a platform for dissemination and contemporary criticism .

Thanks for all Blai, congratulations on the job and good luck.

Article of the expo

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Insignia identificativa de Facebook

Mi lista de blogs